Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@18:26:35 GMT

زور «آوای وحش» به «سونیک خارپشت» نرسید

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۹۱۳۷

زور «آوای وحش» به «سونیک خارپشت» نرسید

در رقابت تنگاتنگ «سونیک» با فیلم تازه‌اکران شده «آوای وحش» با بازی هریسون فورد، این «سونیک» بود که در روز آخر توانست جایگاه نخستش را حفظ کند.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، پس از نبردی تنگاتنگ در باکس‌آفیس آمریکا، «سونیک خارپشت» توانست مانع صدرنشینی «آوای وحش» اقتباس جدید از کتاب مشهور جک لندن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با اکران «آوای وحش» از تعطیلات آخرهفته، این دو فیلم نبرد جانانه‌ای را برای کسب جایگاه نخست پشت سر گذاشتند. در حالی که انتظار می‌رفت «سونیک» بتواند جایگاه هفته پیش خود را حفظ کند، فیلم هریسون فورد تا جمعه فیلمی بود که راس جدول فروش را در اختیار گرفت؛ اما در نهایت این «سونیک» بود که تا پایان یکشنبه یعنی پایان تعطیلات آخر هفته، با فروش ۲۶.۳ میلیون دلار توانست «آوای وحش» را با فروش ۲۵ میلیون دلار در رده دوم قرار دهد.

انیمیشن «سونیک» در نهایت شگفتی هفته پیش در تعطیلات آخر هفته ۷۰ میلیون دلار فروش کرد و اکنون در دومین هفته اکرانش فروشش را از ۱۰۰ میلیون دلار هم عبور داد. این فیلم در مجموع در سراسر جهان در این مدت ۲۰۰ میلیون دلار فروخته است.

در عین حال «آوای وحش» که با رقم بزرگ ۱۲۵ میلیون دلار ساخته شده و محصول دیزنی و قرن بیستم است، در ۴۰ بازار خارجی ۱۵.۴ میلیون دلار فروخت و فروشش در سطح جهانی را به ۴۰.۲ میلیون دلار رساند.

این فیلم که جدیدترین اقتباس از کتاب به یادماندنی جک لندن از اوایل قرن بیستم است، با نقد‌های مختلفی روبه رو شده، هرچند سینمارو‌ها از آن لذت برده وبه آن امتیاز A منفی داده‌اند.

اما «پرندگان شکاری» محصول برادران وارنر با فروش ۷ میلیون دلار جایگاه سوم را کسب کرد. این فیلم با بازی مارگو رابی در مجموع در آمریکای شمالی ۷۲ میلیون دلار فروخته و در این مدت در مجموع در سطح جهان فروشش ۱۷۳.۷ میلیون دلار بوده است.

فیلم ترسناک «برامس: پسر دوم» دیگر فیلم تازه اکران هفته بود که از نمایش در ۲۱۵۱ سالن سینما ۶ میلیون دلار فروخت. در بازار بین‌المللی این فیلم ۲.۲۲ میلیون دلار فروش کرد تا کارش را در سطح جهان با ۸.۲۲ میلیون دلار شروع کرده باشد. این فیلم ادامه‌ای بر فیلم «پسر» محصول ۲۰۱۶ با بازی کیتی هولمز است.

«پسر‌های بد» محصول سونی با بازی ویل اسمیت هم جایگاه پنجم را در اختیار گرفت و با فروش ۶ میلیون دلاری در ششمین هفته اکرانش مجموع فروشش را به ۱۹۱ میلیون دلار رساند.

«انگل» نئون هم به فروشش ادامه می‌دهد و با فروش ۳.۱ میلیون دلار دیگر در هفته اخیر، تاکنون در آمریکا به رقم بزرگ فروش ۴۸.۹ میلیون دلار رسیده که برای فیلمی زیرنویس دار، فوق العاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هالیوود فیلم سونیک فیلم های هالیوود میلیون دلار آوای وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز

امتداد - قیمت طلا و ارز در بازار تهران امروز با کاهش همراه شده و هر گرم طلای ۱۸ عیار به کانال ۳.۳ میلیونی، سکه طرح جدید به کانال ۴۰ میلیونی و دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازگشته است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، قیمت انواع سکه، طلا و ارز در بازار داخلی نسبت به روزهای قبل با کاهش همراه شده و مشاهدات میدانی خبرنگار تسنیم از بازار ارز بیانگر خلوتی محسوس این بازار نسبت به هفته های قبل است.

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و ارز بعد از عملیات وعده صادق و پاسخ محکم ایران به اسرائیل و ناتوانی رژیم صهیونیستی آغاز شد و در روزهای قبل نیز با وجود تلاش دلال‌ها و سفته بازان برای مقاومت در برابر ریزش بیشتر قیمت‌ها، همچنان ادامه دارد.

بازگشت آرامش به منطقه و فروکش کردن خبرهای مربوط به جنگ و درگیری به همراه خبرهای مثبت سیاسی، سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان و رفت‌و امدهای سیاسی دیگر مسئولان،  سفر گروسی، رئیس سازمان انرژی اتمی به تهران، حضور پررنگ بازارساز در بازار ارز و … از مهمترین دلایل کاهش ادامه دار قیمت ارز محسوب می شوند.

قیمت دلار در روزهای نخست هفته قبل برای ساعتی به کانال ۵۰ هزار تومان هم بازگشته بود ولی در طول هفته به دلیل برخی خبرها درباره مالیات بر عایدی سرمایه و اعتصاب طلافروشان بازار وارد فاز افزایشی شد. برهمین اساس نیز دلار در بین کانال ۶۱ تا ۶۲ هزار تومان در نوسان بود. قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم که تا ۳٫۳ میلیون تومان پایین آمده بود در طول هفته بازهم به کانال ۳٫۵ میلیون رسید ولی خیلی دوام نیاورد.قیمت سکه هم تا ۴۳ میلیون تومان بالا رفته بود که آنهم دوام نداشت.

با این حال قیمت دلار از ظهر امروز باردیگر به مرز ۶۰ هزار تومان رسید و هم اکنون دلار در معاملات بازاری‌ها وارد کانال ۵۰ هزار تومان شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز وارد کانال ۳٫۳ میلیونی و قیمت سکه طرح جدید نیز وارد کانال ۴۰ میلیون تومان شده است.

مشاهدات میدانی از بازار ارز نیز بیانگر کاهش محسوس معاملات است و برخلاف روزهای پرتنش بازار دیگر خبری از هیاهو بین دلال‌ها نیست. قیمت دلار در کف بازار به مرز ۶۰ و ۵۰ هزار تومان رسیده است؛ طبق روال سابق، برخلاف تعداد بالای فروشنده در بازار امروز هم خریدار چندانی در بازار مشاهده نمی شود. هم اکنون دلال‌ها دلار را در کانال ۵۹ هزار تومان از مردم می خرند. قیمت سکه طرح جدید نیز ۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام می شود.

به گفته فعالان بازار، باتوجه به خبرهای مثبت سیاسی و حضور پرقدرت بازارساز در بازار و افزایش عرضه درهم باید در روزهای آینده شاهد ادامه روند کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • جام جهانی تیراندازی| پورحسینی به فینال نرسید